دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه

دانشجویی و فرهنگی
دومین نشست معاونین و مدیران دانشجویی دانشگاه های منطقه 2 کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دومین نشست معاونین و مدیران دانشجویی دانشگاه های منطقه 2 کشور با حضور دکتر محمد سلیمانی، آقای علی صفری معاون و مدیر دانشجویی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و سایر مدیران منطقه به میزبانی دانشگاه گلستان برگزار شد.

دکتر مصیب عباسی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گلستان ضمن خوشامدگویی به حاضرین در جلسه و ابراز خرسندی از برگزاری این جلسات بیان کرد:  تداوم جلسات هم اندیشی باعث بهبود مسیر توسعه و نوآوری دانشگاه و همچنین رفع معضلات پیش رو خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین منصوری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گلستان با توجه به اهمیت فعالیت های فرهنگی گفت: برگزاری هرچه بیشتر این جلسات باعث بهتر برگزار شدن برنامه‌های فرهنگی در سطح دانشگاه می شود.

در ادامه دکتر ایزدی فر معاون دانشجویی دانشگاه مازندران و دبیر منطقه دو کشور ضمن آرزوی توفیقات روزافزون برای معاونین و مدیران دانشجویی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درباره فراهم سازی بستر آموزش همه جانیه برای دانشجویان گفت: از وظایف معاونت دانشجویی فراهم کردن بستری مناسب برای فعالیت‌های متنوع دانشجویان است. در دانشگاه بهتر است به جای پرداختن به آموزش یک وجهی دانشجویان زمینه برای فعالیت در عرصه‌های مختلف فرهنگی، ورزشی و آموزش بین رشته‌ای فراهم باشد.

وی افزود: انتظار داریم در معاونت دانشجویی بتوانیم با ایجاد تنوع  فعالیت‌های متناسب دانشجویانی مستعد در حوزه‌های مختلف به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را تربیت کنیم.

در ادامه، معاونان و مدیران دانشجویی دانشگاه‌های منطقه 2 کشور به بیان نظرات و پیشنهادات خود در خصوص محورهای این نشست پرداختند.

شایان ذکر است دانشگاه های منطقه 2 کشور شامل دانشگاه های و استان گلستان، مازندران و گیلان است.

روابط عمومی دانشگاه