به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با پیگیری دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل، پس از رایزنی و هماهنگی با قرارگاه پدافند شیمیایی سازمان پدافند غیرعامل کشور، در روز یکشنبه مورخ 30/05/1401، در محل سالن جلسات دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل، جلسهای با حضور اعضاء ذیل تشکیل گردید.
ابتدا جلسه جناب آقای دکتر فرید صمصامی خداداد، معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه، ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین و استقبال از وجود چنین همکاریهای کاربردی و کارآمد در دانشگاه و لزوم تعامل بهینه را مطرح نموده و آمادگی دانشگاه را برای هماهنگیها در این خصوص اعلام نمودند.
در ادامه جناب آقای دکتر حسین اسفندیان رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل ضمن معرفی دانشگاه، دانشکدهها و اعضای هیات علمی، در خصوص پتانسیلهای اعضاء هیأت علمی، در قالب ارائه پاورپوینت، طرح موضوع نمودند.
همچنین در ادامه آقای دکتر سید جمالالدین گوهری، جانشین قرارگاه پدافند شیمیایی سازمان پدافند غیرعامل کشور و آقای دکتر احمد اکرمی معاون هماهنگ کننده قرارگاه پدافند شیمیایی کشور ضمن معرفی سازمان پدافند غیر عامل کشور و ظایف قرارگاهها به خصوص قرارگاه شیمیایی که رویکرد کلی نظام مصونسازی و عملیات پدافند شیمیایی، بر پایه مواجهه و مقابله با مواد شیمیایی پرخطری است که در زیرساختها و مراکز شیمیایی و چرخه تامین مواد شیمیایی وجود دارد و اقداماتی که باید قبل، حین و بعد از حادثه در چرخه عملیات شیمیایی و مصونسازی در حوزه پدافند شیمیایی را بیان کرده است.
در این نظام، به تکالیفی که برای دستگاههای اجرایی، دستگاههای معین و ردههای واکنش سریع در نظر گرفته شده نیز پرداخته شده است. جانشین قرارگاه پدافند شیمیایی با بیان اینکه این نظام از پیوستهایی برخوردار است متذکر شد: در این نظام ساختارهای قرارگاه شیمیایی در سطوح مختلف با توجه به حجم حوادث و تهدیدات مشخص شده است. ایشان به ترغیب و تشویق اعضاء دانشگاه به دفاع غیرنظامی کشوری و استانی جهت جلوگیری از مخاطرات احتمالی پرداختند و خاطرنشان کردند که دانشگاهیان علاوه بر طرحهای تعریف شده در سازمان، میتوانند پیشنهاد طرح از طرف خودشان به سازمان پدافند نیز داشته باشند. ایشان اضافه کردند که در ابتدای امر دانشجویان و اعضای هیات علمی میتوانند در همایشی که قرار هست از طرف قرارگاه شیمیایی برگزار گردد مقاله داشته باشند و امید است از این پس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل به عنوان دانشگاه قطب استان در همکاری با سازمان قرار گیرد.
در ادامه اعضای حاضر در جلسه به بحث و تبال نظر پرداخته و مسیرهای همکاری را با هم مرور کردند.
روابط عمومی دانشگاه